torsdag 3 maj 2018

som om du inte fanns av kate eberlen
Som om du inte fanns är en bok som jag blir lycklig av. Berättelsen lägger sig som mjuk bomull och är bara varm och närvarande.

Det är en kärleksfull historia, skickligt uppbyggd och hopknuten. I vartannat kapitel lär vi känna och får följa med Tess genom livet, i vartannat är det i stället Angus vi möter.

Som om du inte fanns är en kärlekshistoria om ödet, vägar som korsas och om den inre resa vi måste göra för att på riktigt kunna möta vår själsfrände.


Tess och Doll ber en okänd kille ta en bild av dem tillsammans på Ponte Vecchio i Florens under en tågluff. Killen heter Gus och han är i Florens tillsammans med sina föräldrar för att komma över brodern Ross död i en skidolycka. Vad Tess och Gus inte vet är att deras vägar ska korsas ett flertal gånger under de närmaste sexton åren utan att de någonsin lär känna varandra. Inte förrän många år senare, när de möts i Florens igen, förstår de vad som hänt.
Kate Eberlen
Som om du inte fanns
Nordstedts
via Storytel
ISBN: 9789113081205
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Nu är den beställd och jag är först i kön :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Får kolla in dina boktips närmare när jag mönstrar av. Har kommit igång igen på plattan och avnjutit några av dina tidigare tips :-)
  Kram och tack!

  SvaraRadera
 3. Även den här ska jag komma ihåg.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.