måndag 23 april 2018

vilka blir de tolv nominerade till årets bok 2018?
 1. Flätan av Laetita Colombani
 2. Den yttersta lyckans ministerium av Arundhati Roy
 3. Gänget av Katarina Wennstam.
 4. De sju systrarna av Lucinda Riley
 5. Binas historia av Maja Lunde
 6. Fyra dagar i Kabul av Anna Tell
 7. Hej syster av Navid Modiri
 8. Skrik tyst så inte grannarna hör av Karin Alfredsson
 9. Dolda tillgångar av Margot Lee Shetterly
 10. En andra chans av Jojo Moyes
 11. Vit syren av Cecilia Sahlström
 12. Annabelle av Lina Bengtsdotter
Imorgon får vi äntligen veta vilka böcker som blivit nominerade till Årets bok 2018. Jag har vågat mig på en gissning. Jag har fyllt på med tolv starka böcker (jag har läst alla utom Hej syster som jag vill läsa och har hört mycket gott om) som jag tycker ligger rätt i tiden. Några rätt får jag nog, men självklart finns det många fler bra böcker än dessa tolv. Det är säkerligen inte helt rätt (men roligt) att sitta i juryn som ska välja ut vilka tolv det blir. Vilken beslutsångest ... 

Åh vad roligt det ska bli imorgon.

4 kommentarer:

 1. Det ska bli intressant att se vilka det blir men jag tycker du har fått med en del tänkbara kandidater. I morgon vet vi!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jepp, i morn så.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Navid Modiri är intressant ung man.

  SvaraRadera
 4. (Navid uppskattar säkert om du stavar hans namn rätt ❤️

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.