tisdag 10 april 2018

veckans topplista v. 15: vårkänslor

Nu är det äntligen vår. Inte för att jag längtar framåt i tiden, men för att värme och sol är ljuvligt. Isen på dammen har smält och fisken har vakat till liv. Härligt.

I den här veckans topplista fokuserar vi på böcker med vårtema. Antingen med lockande omslag, handlingen i våren eller böcker som lockar till läsning i vårsolen. Jag har valt att fokusera på dessa färgstarka praliner som finns med i min TBR-lista.

Nu väntar vi in solen, som jag hoppas ska kika fram och efter en latte eller två blir det långpromenad med hund, bebis och kompis innan jag fortsätter att skriva. Jag är inne i ett sånt himla härligt skrivflyt nu och vill ta tillvara på det.


 • Den läkande maten av Cecilia Nisbet Nilsson - eftersom jag har en autoimmun sjukdom med inflammation till följd. Redan nu äter jag glutenfritt vilket minimerar inflammationen, men går den att stävja ännu mer, så ja tack!
 • Gröna fingrar sökes av Annika Estassy. Jag har läst hennes tidigare romaner och tyckt mycket om dem.
 • Flytten till Cornwall av Liz Fenwick.
 • Livet enligt Sophie Manie av Linda Netsman
 • Livet börjar när du inser att du bara har ett av Raphaëlle Giordano12 kommentarer:

 1. Här skiner solen, det är helt underbar nu med så mycket sol efter vinterns mörker!Jag behöver hitta lite flyt i min läsning, solen gör att jag inte har tid att vara inne utan promenaderna med hundarna blir bara längre och längre.

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga omslag! Gillar nog den med kakaduan bäst :-)

  Ha en skön prommis och lycka till med skrivandet!

  SvaraRadera
 3. Vilka vårböcker :-)
  Ha en fin dag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Har inte läst någon av böckerna på din lista men omslagen var jättefina!

  SvaraRadera
 5. Ja men de var läckra och våriga. Den läkande maten har jag läst.

  SvaraRadera
 6. "Gröna fingrar sökes" stod jag och höll i men valde en annan bok. Det var kanske dumt...

  Kram

  SvaraRadera
 7. Så fina böcker. Blir nyfiken på dem.

  SvaraRadera
 8. Vårliga omslag :) Blir nästan sugen på att läsa dem.

  SvaraRadera
 9. Gröna fingrar söker har jag varit lite sugen på att läsa.

  SvaraRadera
 10. Flytten till Cornwall verkar läcker

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.