söndag 1 april 2018

miniatyrmakarna: brittiskt kostymdrama på svt


Vilken glad överraskning!
Jag lovordade Miniatyrmakaren av Jessie Burton när jag läste den för något år sedan och nu såg jag precis att den har blivit en miniserie i tre delar. Jag tar mig sällan tid att se på serier eller filmer, jag läser eller skriver i stället. Men det finns vissa böcker som är så bra att jag är nyfiken på filmatiseringen. Dessutom, brittiskt kostymdrama! Vem kan motstå det?

Ska du titta?

4 kommentarer:

 1. Inte kan jag missa ett engelskt kostymdrama ! :-) Då är jag klistrad vid TV'n och inget får störa. Den serien måste jag absolut se.
  Ha en fin fortsatt påsk !

  SvaraRadera
 2. Det måste man titta på.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas den finns kvar på nätet ett tag, för just nu har jag dåligt med tid för tv-tittande :-)

  Ha en braig annandag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.