onsdag 25 april 2018

flickorna i parken av lisa jewell


Idag tänkte jag bjuda på en riktig fempoängare, äntligen. Jewell har i vanlig ordning skrivit en riktig bladvändare och därtill är jag hundraprocent säker på att uppläsaren Gunilla Leining har ett finger med i spelet för den totala läsupplevelsen. Den här boken "läslyssnare" jag nämligen på via Storytel.

Flickorna i parken är underbart gestaltad, spännande och har ett bra driv och en skickligt uppbyggd dramaturgi. Lisa Jewell är en stor favorit. Som tur är har jag ännu inte hunnit läsa alla hennes verk, så jag har trevlig läsning framför mig.

Du bor vid en pittoresk gemensam park, en oas i Londons storstadsbuller, där dina barn kan springa fritt, in och ut i de andra husen. 

Du har känt dina grannar i åratal, och du litar på dem.Du tror att dina barn är säkra. 

Men är de verkligen det? 

Midsommarkväll: en trettonårig flicka hittas medvetslös i ett mörkt hörn av den gemensamma trädgården. Vad hände egentligen med henne? Och vem är ansvarig?


Lisa Jewell
Flickorna i parken
Printz Publishing
via Storytel
ISBN: 9789188261090
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med om att boken var mycket bra och verkligen läsvärd.

  Jag har sett ”The Crown” och tyckte den var mycket bra. Även Husse såg den vilket säger en hel del. Sedan är det alltid en smaksak vad man tycker men vi fastnade verkligen båda två! Definitivt en serie jag skulle rekommendera.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Har inte läst något av henne tidigare men den här låter bra!

  SvaraRadera
 3. Låter bra, har inte läst något av henne.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.