tisdag 24 april 2018

de nominerade är ...Jag hade i alla fall två rätt när jag siade om vilka tolv böcker som skulle nomineras till Årets bok 2018. Av de tolv som faktiskt blev nominerade har jag läst fyra stycken, så nu gäller det att sätta fart. För jag har som ambition att läsa dem alla i god tid innan Bokmässan i september, eftersom jag vill ge alla likvärdiga förutsättningar. Med andra ord kunna hinna rösta på mina favoriter. Det går att rösta en gång per dag.

De fyra första böckerna har jag läst och de två första var de jag tippade skulle bli nominerade. Övriga ser jag mycket fram emot att läsa.

Har du läst någon av dessa ännu?

3 kommentarer:

 1. Nej ingen faktiskt.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Kommer antagligen inte att rösta - har hittills bara läst en och betvivlar starkt att jag ska hinna/klara alla de andra.

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Annabelle vilket jag tyckte var så där :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.