fredag 23 mars 2018

kikkuli förlag, redigera en debut, skriva en uppföljare och bygga en synopsisTänk ändå om dygnet kunde ha fler timmar! Bokhögen hemma växer. Det finns så många böcker jag vill läsa och recensera och jag känner mig stundtals lite stressad när jag inte hinner med i den takt jag vill. Å andra sidan vet jag att jag har högt uppsatta "krav" och förväntningar på mig själv om hur många böcker jag ska hinna läsa under en viss tid.

Jag måste lära mig att var sak har sin tid. Inte ens den mest fokuserade och effektiva kan hinna allt. Inte ens när det är roligt går det att hinna allt.

Just nu fokuserar jag mest på att redigera mitt eget manus. Vända ett med rödpennan har jag skickat tillbaka till min redaktör. I väntan på svar med fler förbättringsförslag skriver jag vidare på uppföljaren. Först tänkte jag mig bara en bok om Luna, som min huvudperson heter. Men när bok ett var skriven insåg jag att jag hade mer att berätta, mer att ta reda på om och kring Luna. Nu när stora delar av råmanuset till uppföljaren är klar inser jag att det högst troligt även krävs en trea, så därtill har jag börjat bygga en synopsis kring del tre.

Med andra ord lever jag i min skrivbubbla just nu. Något jag älskar och är tacksam över att få göra.

Är du nyfiken på bokförlaget som ska ge ut min debut?
Kika in på länken nedan.
På Boktugg finns en artikel om Kikkuli förlag


3 kommentarer:

 1. Spännande med debutromanen! :-)

  Ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bubbla att befinna sig i men samtidigt så kräver den också tid. Du är ju småbarnsmamma också. Imponerande att du hinner så mycket som du gör :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så spännande för dig.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.