måndag 12 februari 2018

det man inte vet har man ingen aning om av josephine almanakis


 Ben har klantat till det. Rejält. Efter en festlig kväll på stan lyckas han tappa bort bästa vännen Georges mest värdefulla ägodel, en blindklocka. Den trollbindande Emma, som han träffade under kvällen, kan sitta på svaret. Men, var är hon?

Ben tar hjälp av George som skrivs ut på helgpermission från psyket. Han knäcker koden om var Emma är och de två vännerna sätter kurs mot Spanien. När det mesta känns hopplöst och George beter sig oroväckande normalt, undrar Ben om det var så briljant att erkänna att han hade slarvat bort blindklockan.

Det man inte vet har man ingen aning om är en berättelse om äkta vänskap, konflikter som får oanade konsekvenser, och missöden när inget blir som det var tänkt. Rostar gammal vänskap? Kan man verkligen förlåta allt? ❞


Min åsikt
Rolig, underhållande och rappt gestaltad. En historia som skulle göra sig väl på vita duken! Jag får lite vibbar av Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, vilket är ett mycket gott betyg.

Extra kul är det att läsa böcker skrivna av författare från Alingsås. Josephine Almanakis är journalist och jobbar med företagskommunikation och varumärkesbyggande. Det man inte vet har man ingen aning om är hennes debutroman.


______________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Josephine Almanakis
Det man inte vet har man ingen aning om
Acrocon förlag
recensionsexemplar från författaren, tack så mycket
ISBN: 9789177393580
Finns hos Adlibris och Bokus

5 kommentarer:

  1. Låter som en tokrolig bok :-)

    Ha en bra start på veckan!

    SvaraRadera
  2. Men den lät väl inte helt fel även om jag personligen inte gillade "hundraåringen"!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.