onsdag 24 januari 2018

vi är en av sarah crossanVacker och gripande. En riktigt bra bok för unga som vill ha en perfekt mix av vänskap, kärlek, sorg och strävan efter att passa in. Jag verkligen älskar de korta meningarna och det nästan poetiska språket som gör det så vackert. Och sorgligt.


❝ Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart - den stora kärleken. Men så tvingas Grace erkänna att hon inte mår bra och plötsligt står tvillingarna inför ett omöjligt val. 

Vi är en är en berättelse om identitet och systerskap, framförd i en unik berättarstil som gjort Sarah Crossan uppmärksammad världen över. _____________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Sarah Crossan
Vi är en
B Wahlström
ISBN: 9789132169793
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Oj... Låter som en väldigt gripande bok...

  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen som en läsvärd och gripande bok.

  Kram och god onsdagskväll!

  SvaraRadera
 3. Instämmer med de övriga.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt läst den men inte skrivit om den. Men den var verkligen gripande och bra!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.