torsdag 4 januari 2018

läs- och skrivutmaningar 2018

Nytt år och nystart. Förra året läste jag plus minus 170 böcker. Nåt sånt. I år har jag satt målet på en lite mer blygsam siffra: 150 lästa böcker. Och så jag vill skriva klart en till bok. Eller två. Eller en och en halv, vi får se.

Jag är med i en skrivutmaning på Instagram nu i januari. En fråga varje dag som beskriver mitt skrivande. Sen inte sagt att jag kommer att svara på alla. Jag missade exempelvis att svara på fråga ett. Jag var lite sen i starten. Men kolla gärna in på @villa_frejas_bokblogg Det är ett öppet konto. Välkommen!

Frågan är om jag ska förnya mig på nåt sätt här på bloggen i och med nytt år... Nja, jag tror inte det, men jag tycker om ljud och bild, så kanske att jag kommer att lägga upp rörligt material här vad det lider. Förtydligar: alltså egna Youtube-klipp där jag pratar böcker och skrivande.

19 kommentarer:

 1. 150 böcker är ju jättemycket. Imponerad av alla som hinner läsa så mycket.

  SvaraRadera
 2. Jisses, jag tycker jag lyssnar så att öronen håller på att trilla av mig. Men så många böcker skulle jag aldrig komma upp i.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. 150 är jätte många böcker!! :)

  SvaraRadera
 4. Ja men det kan bli skoj med lite rörliga bilder, det skulle jag aldrig våga

  SvaraRadera
 5. Tror att det är väldigt länge sen jag kom upp i ca 100 böcker på ett år. Och då har du ändå hunnit skriva själv också!!!

  SvaraRadera
 6. så många böcker läser inte jag

  SvaraRadera
 7. (bloggar med ljud stänger jag av direkt)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sv. Bloggar med ljud ja, men du missförstod mig nog. Jag syftade på Youtube-klipp :)

   Radera
 8. Vad modigt måste jag säga. Hoppas du lyckas med dina skrivutmaningar. Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Jösses vad du läser mycket... Ska bli spännande med klippen! :-)

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 10. Youtubeklipp har jag inte kommit till än. Är mer för det skrivna ordet tror jag. Men man vet ju aldrig.

  SvaraRadera
 11. Jag älskar att kolla på Booktube där folk pratar om böcker, men jag skulle aldrig våga mig på det själv. Skulle vara kul att höra dig prata om böcker!

  SvaraRadera
 12. hur hinner du? med barn och allt? lycka till med alla planer under 2018!

  SvaraRadera
 13. Oj 150 blcker, det är mer än en hel del och så skrivandet, imponerande!

  SvaraRadera
 14. Wow, ambitiöst! Lycka till med läs- och skrivplaner, m.m.. :)

  SvaraRadera
 15. Hoppas det går bra med både skrivande och läsande :)

  SvaraRadera
 16. Jag kommer säkert att läsa lite på 100 böcker i år, som vanligt.

  SvaraRadera
 17. Lycka till med dina planer!

  SvaraRadera
 18. Vilken snygg skrivmaskin till inlägget! Mina första noveller i tio-tolv-årsåldern skrev jag på en sådan. Man fick slå till hårt på tangenterna för att det skulle bli avtryck på papperet och ibland åkte fingret ned mellan tangenterna... inte skönt...

  Kul med youtube-klipp! Jag har länge funderat på detsamma, i år kanske blir året då jag också testar. Jag skall i alla fall hålla utkik efter dina filmer :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.