måndag 22 januari 2018

bränn alla broar av siri helleBränn alla broar är en rykande färsk pralin bland feelgoodböckerna. En pralin med extra sting. En sån där bok som jag vill sträckläsa på samma gång som jag inte vill att läsningen ska ta slut. Dilemma! En stark debutroman av Siri Helle som är nyutexaminerad psykolog med kunskap som lyser genom hela boken.❝ Utåt sett har Liv Björk det perfekta livet. Hon har ett välbetalt finansjobb, gor avundsvaärda uppdateringarpaå Instagram och dricker hälsosmoothies till frukost. Sa varför är hon så olycklig? I tonåren skrev hon ett brev till sig själv, som hon skulle läsa om hon någon gång övervägde att ta sitt liv. I brevet finns en uppmaning att ge livet en sista chans, spendera alla pengar och göra det där hon drömt om men aldrig vågat. Liv bestämmer sig för att ge det tre månader. När hon träffar den idealistiska gatukonstnären Sanna öppnar sig plötsligt en värld av nya möjligheter - samtidigt som det utsatta dödsdatumet kommer allt närmare.
Bränn alla broar är en roman som tar upp var tids svåra frågor med bade allvar och livsbejakande humor. Om framgångsideal, hälsohets och hur vi egentligen mar bakom våra polerade profiler. En rapp uppgörelse med frågan som ständigt gäckar oss: Hur tusan blir jag lycklig? __________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Siri Helle
Bränn alla broar
LB förlag
recensionsexemplar
ISBN: 9789188447753
Finns hos Adlibris och Bokus

6 kommentarer:

 1. Låter som en intressant bok. Fast feelgood i kombi med att vilja ta livet av sig rimmar lite dåligt...

  SvaraRadera
 2. Det låter som en väldigt läsvärd bok. Får genast kolla om vårt bibliotek har den.

  Tack för tipset och kram

  SvaraRadera
 3. Ibland behöver man lite bra feelgood också :)

  SvaraRadera
 4. Intressant bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. jag bad min lillasyster skriva ett brev i tonåren om framtiden och gav det till henne på 40-årsdagen, populärt.

  SvaraRadera
 6. Den boken skulle jag vilja läsa. Feelgood med djup som får dig som läser att fundera på din egen tillvaro. Skall skriva upp den på min lista, tack för tips!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.