tisdag 5 december 2017

utan att släppa taget av denise rudberg och hugo rehnberg


Agnes ska för första gången sedan skilsmässan fira jul utansin älskade dotter. Efter viss vånda och delvis lockad av en gammalungdomskärlek som hon aldrig lyckats komma över bestämmer hon sig för atttacka ja till ett julfirande med det gamla kompisgänget från gymnasiet.
Att Simon ska få en fridfull högtid verkar inte särskilttroligt. Hans flickvän är dödstrött på honom, försöket att skapa nästa storaIT-succé verkar kapsejsa och till råga på allt har han lånat en stor summapengar av helt fel person. Att tillbringa helgen med de gamla vännerna stårinte högst upp på hans önskelista, men kanske kan någon av dem hjälpa honom.
Julfirandet ska gå av stapeln på en anrik släktgård iSörmland men blir inte som någon har tänkt sig. Väl förborgade hemligheterstiger till ytan, gamla konflikter blossar upp och en oväntad gäst väckerminnet av en 20 år gammal tragedi, vilket gör julhelgen mer känslosam än någonväntat sig. Men vännerna upptäcker också hur mycket de saknat den innerligagemenskap de en gång deladeJag lurades av omslaget och trodde att det här skulle vara en mysig jul-lit och till viss del andas den jul även fast jag bannar mig själv för att jag gick på niten författarduon utgör. Jag tycker inte om den här typen av böcker. Sex, droger, alkohol och vuxna rika Stockholmsstekare. För mig blir det väldigt platt och konstlat även fast jag fattar att somliga människor faktiskt lever så här. Men det är så långt ifrån mitt eget liv och hur jag vill leva. Så nej ... Det blir inte så mycket tips från min sida den här gången, men vill man ha något snabbläst och lättuggat så. Var så god.
___________________
⭐ ⭐ (⭐ ⭐ ⭐)
Denise Rudberg och Hugo Rehnberg
Utan att släppa taget
Via Storytel
ISBN: 9789174619102
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Har alltid haft svårt att komma igenom Denise Rudbergs böcker. Vet inte riktigt varför, men så är det.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Då kan jag med gott samvete hoppar över den här :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst något av Denise Rudberg, och jag vet inte om den här heller faller mej på läppen?

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.