onsdag 6 december 2017

anna-lisas val av eli åhman owetz
Jag tänker att om man drömmer om en bok och på så vis engagerar sig och leder handlingen dit man önskar måste det betyda att man berörts. Det hände med Anna-Lisas val. Fjärde, och fristående romanen om antikhandlaren Anna-Lisa Johansson. Jag ville så gärna att hon skulle göra ett rätt och förnuftigt val. Huruvida hon gör det rätta valet lämnar jag till dig som läsare att avgöra.


Skulle du vara intresserad av att hoppa in som auktionsutropare? När Anna-Lisa får drömfrågan blir hon trots allt tveksam. Ska hon verkligen klara av det? Stöttad av vännerna och fästmannen Rutger bestämmer hon sig för att trotsa sitt tvivel och prova på med en mindre auktion. Väl på plats visar det sig vara en stor gårdsauktion med tusentals prylar men trots sin nervositet gör Anna-Lisa succé och hon får erbjudanden om att hålla fler auktioner. Bland annat en om att ropa på en auktion på Åland?
Först tvekar hon. Men visst är väl risken minimal att stöta på Ralf, raggaren som hon blev blixtförälskad i då hon gick på luffen en sommar för tre år sedan? Visserligen är hon förlovad med Rutger, greven på 1600-talsslottet Solstaholm. Hon skulle aldrig falla för Raffe igen. __________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Eli Åhman Owetz
Anna-Lisas val
Bokfabriken
recensionsexemplar
ISBN: 9789176295205
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Har hänt mig också att jag drömt om en bok när jag läst eller läst ut den. En gång drömde jag ihop det slutet jag ville ha natten efter att jag hade läst ut den :)

    SvaraRadera
  2. Det låter som en bok i min smak så jag får väl se vad jag tycker om hennes val...

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.