onsdag 22 november 2017

noveller av susanne schemper

Jag har fått äran att läsa två noveller av Susanne Schemper, två noveller som riktigt kryper in under skinnet och lämnar många tankar och funderingar kvar. Jag är lite mesig gällande skräck och deckare eftersom jag har så svårt för det där med att någon ska dö eller råka illa ut. Ändå tycker jag om att läsa skräck, mellan varven. Samtidigt, jag med min lilla feelgood al dente-ådra, kan inte låta bli att, till en början, fantisera mer rosenrött under läsningen av Frostnatt. Inledningsvis får jag helt andra scener, än de Schemper tänkt sig, i huvudet. Men snart svänger det och jag dras med i det läskiga och skrämmande svarta.

Ruggigt bra - båda två.

Familjefrid

"Om de bara visste hur det egentligen står till innanför väggarna. Vad det granitgrå lyxiga huset döljer."

Olivia pinar sig genom middagen med sina föräldrar, vid matbordet där ingen någonsin säger som det är, där det mörka, hotande hålls nere. Ignoreras.
Men vad händer egentligen under ytan?
Tänk om det bubblar över?
En novell-trilogi av Susanne Schemper om det som som pågår under ytan och bakom fasaden.


_____________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Susanne Schemper
Familjefrid
Danje Förlag
ISBN: 9789188417282
Finns hos Adlibris och Bokus


Frostnatt

Ibland tar förhållanden slut. Man kanske inte passar ihop längre eller så hittar den ena parten en ny kärlek.
Men någon blir bortvald. Lämnad. Någon som kanske inte kan hantera det...
Tre otäcka noveller av Susanne Schemper, om kärlek som blivit isande kall.


_________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Susanne Schemper
Frostnatt
Danje Förlag
ISBN: 9789188417299
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Inget för mig - som sagt så gillar jag att sova gott om nätterna :-)

  Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Det låter däremot som något för mig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för recensionen! Väldigt glad att du uppskattade dem! /Susanne

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.