fredag 10 november 2017

helgfrågan v 45

Veckans helgfråga lyder:

Vad läser du just nu?
Förutom mitt eget manus som jag håller på att redigera läser jag Flyt som en fjäril, stick som ett bi av, med sin Anrop från inre rymden Augustnominerade, Elin Nilsson. Det är en bok för unga vuxna, vilket är perfekt att läsa mellan varven då jag själv skriver för (barn) unga vuxna.Vad ska du göra i helgen?
Läsa, skriva ... det vanliga alltså. Och så ska jag gå på handbollsmatch.

16 kommentarer:

 1. Har lät Flyt som ett bi för några år sedan, har för mig att jag tyckte bra om den :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en trevlig helg. Här blir det också läsning för det är avkoppling på hög nivå!

  Kram

  SvaraRadera
 3. låter som en bra helg. kul att skriva egna böcker, antar jag

  SvaraRadera
 4. Hm, åter som en blandad och trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Böcker för unga vuxna brukar vara bra att varva med :-)

  SvaraRadera
 6. Låter trevligt att skriva bok.

  SvaraRadera
 7. Känner igen titeln på den boken, men har inte läst den.

  SvaraRadera
 8. Låter som braiga planer för helgen! Själv har jag tänkt att bara vara, tror jag :-)

  Ha en härlig lördag!

  SvaraRadera
 9. Flyt som en fjäril älskade jag när jag läste den! Men hade inte fattat att det är samma Elin som skrivit Anrop. Nu blev jag ju supersugen på att ta den direkt, den ligger ju i bokhögen och väntar på mig...

  SvaraRadera
 10. Spännande titel, ny bok för mig.

  SvaraRadera
 11. Den här boken måste jag spana in :)

  SvaraRadera
 12. Den har så knäpp titel att jag nästan blir sugen på att läsa.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.