onsdag 29 november 2017

bettys val av marie-louise marc

Nu börjar julkänslorna infinna sig. Mycket tack vare underbar jul-lit. Bettys val är en välskriven feelgood som blandar julkänslor med lite feelgood-motstånd. Alltså, inte motståndare till feelgood såklart, utan tuggmotstånd - bortom det förutsägbara som lätt blir tråkigt och platt. Det här är bra, riktigt bra.

Julen närmar sig, och Betty Svan älskar julen. Inte på det minimalistiska sättet, utan på det överdådiga! Det kan aldrig bli för mycket glitter, för långa ljusslingor eller för stora krubbor. Men i och med att Betty har flyttat ihop med nya kärleken Henrik försvåras traditionerna. Det är inte helt lätt att slå ihop två stora familjer under denna högtid, och mitt under Kalle Anka blir det dessutom också dags för Bettys vuxna dotter Maja att föda barn!

När vinterkaoset lugnat ner sig är det äntligen tid för Betty att få axla mormorrollen till fullo. Men varför hör hon från flera håll att Henrik inte alls är någon barnperson? Och varför har han dessutom börjat umgås så mycket med sin sjuka exfru? Mitt i allt börjar Betty också fundera på pappan som hon aldrig träffat. Vem är han egentligen?

Bettys val är den andra delen i feelgood-serien om Betty Svan. Den första boken, Bettys värld, har hyllats av både kritiker och läsare, och i denna del får vi fortsätta följa vår favorit-femtioplussare genom kärlekstrassel och karriärtankar.


__________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ + (⭐)
Marie-Louise Marc
Bettys val
Printz Publishing
ISBN: 9789177710158
Finns hos Adlibris och Bokus

4 kommentarer:

 1. Den måste jag absolut läsa eftersom jag läst den första boken.Tack för tipset :D

  kram

  SvaraRadera
 2. Den där vill jag också läsa.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Den är noterad (precis som den första som jag läste på din inrådan).

  Betty verkar dessutom ha samma syn som jag på julen :-D

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Har inte läst någon av de här böckerna men hörde mycket bra om första :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.