torsdag 16 november 2017

allt jag inte sa av ylva walldén

Klockan är exakt tjugotvå minuter över elva första gången du kysser mig. Det sista jag ser innan jag sluter mina ögon och innan dina läppar rör vid mina är en digitalklocka på ett sängbord med lysande blå siffror. 23:22. Tjugotvå minuter över elva och hela min värld vänds upp-och-ner.
Jag tycker om den här debutromanen, en bok för unga vuxna.


Huvudpersonen lämnar Malmö för att flytta till en studentkorridor i Falun för att läsa manusskrivande på högskolan. Hon försöker också lämna sin blyghet i Malmö, men det går som det går med det. Kvar i Malmö finns i alla fall hennes pappa och lillebror. I Falun finns de nya kompisarna, Sanna och Mårten. Och så finns där Dena. Och allt säger bara klick och känslorna exploderar. Förälskelsen mognar och tycks ömsesidig men så släpper Dena en bomb som gör att hjärtat går sönder i tusen bitar.

_________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Ylva Walldén
Allt jag inte sa
Vox by Opal
ISBN: 978-91-8866-503-4
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.