måndag 2 oktober 2017

olika som bär av henry bronettOlika som bär är en perfekt bok att använda sig av i skolan/förskolan så är du lärare är den här boken verkligen ett tips. Men även till dig som förälder naturligtvis. Varje saga avslutas med några frågor kring berättelserna som öppnar upp för empatiskt tänkande. Exempelvis; Måste en vän vara en människa? Vad är rädsla för dig? Hur hade du gjort? Berätta om en rädsla du har övervunnit, hur kändes det? Det är en bok jag vill ta med mig till jobbet, när det är dags igen, och använda mig av när jag har EQ-lektioner.

En underbar bilderbok med fantastiska fotografier av Jeanette Håkansson.


_________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Henry Bronett
Olika som bär - tio sagor om hur bra det är att alla är unika
Recensionsexemplar
Kikkuli förlag
ISBN: 978-91-89610-91-0
Köp den gärna hos Adlibris eller Bokus

5 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.