måndag 2 oktober 2017

när bebisen sover


Under bokmässan, i väntan på att minglet inför utdelningen av Årets bok skulle dra igång satt jag en stund och vilade benen. Samtidigt lyssnade jag på en författare, oklart vilken, som ingöt hopp. Han berättade nämligen att han, under sin föräldraledighet, hade skrivit en bok. Han, liksom jag, passade på när bebisen sov. Slutsats: det går.

Alla frågar hur jag hinner. Hur hinner du läsa och recensera? Hur hinner du skriva på ditt bokmanus? 
Här är svaret.
Bebisen sover. I alla fall ibland (och då är han fasligt söt).

Sen är det såklart pannben och tunnelseende också. Skit samma om det är lite dammråttor i hörnen och den nytvättade tvätten vill bli vikt. Det kommer en morgondag. Eller en tid då bebisen inte sover. Då kan jag vagga med ena handen och vika tvätt med den andra.

Det gäller att vara lite uppfinningsrik för att bli framgångsrik. Ungefär så.

4 kommentarer:

 1. Vill man så kan man, lite så är det väl.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Med en sovande baby så ja men annars kan det vara snudd på omöjligt ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Imponerad över vad du hinner med!
  Kram !

  SvaraRadera
 4. Grym du är :), har jag missat att du har fått en bebis till?kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.