fredag 6 oktober 2017

hjälp mig hitta pappakatt av pim thunborg

När jag var liten ville jag höra sagan om Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin. Om och om igen. Det kvittade att vi precis hade lämnat tillbaka boken till biblioteket. Jag ville låna den igen. Och igen.

Det är ett fenomen som inte är särskilt ovanligt. Ditt barn vill höra samma godnattsaga om och om igen. På repeat.Men så skrev Pim Thunborg sagan om Pappakatt. Boken som kan läsas på fyrahundra olika sätt. Berättelsen blir annorlunda varje gång du läser, beroende på vilka val barnen gör. Nattningen är räddad.

Jag träffade Pim på bokmässan och pratade en stund med honom. Naturligtvis borde jag bett om att få ta en bild tillsammans och om att få den fina boken signerad. Men blanda känslan av starstruck med en amningshjärna så får du mig. Nåja, jag har boken i alla fall. Den fantastiskt fina boken. Och minnet från dagen.


________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Pim Thunborg (text)
Pia-Lena Björnlund (bild)
Hjälp mig hitta Pappakatt!
Idus förlag
Recensionsexemplar
ISBN: 978-91-7577-524-1

1 kommentar:

  1. Just den sortens känsla är så underbar!

    Kram och god helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.