onsdag 18 oktober 2017

hemliga trean och hundmysteriet av sanna juhlinJag vet ju hur många barn (och vuxna) som gillar Martin Widmarks Lasse-Maja-böcker och Susanne Macfies böcker om Moa och Måns. Därför blev jag glad när Sanna Juhlin hörde av sig och frågade om jag ville läsa Hemliga trean och hundmysteriet. Boken går i samma anda som Lasse-Maja och Moa och Måns. Så kul att kunna tipsa om!

Tvillingarna Fanny och Felix har en detektivklubb tillsammans med sin farbror Charlie. I Hundmysteriet får de ett nytt fall att lösa. Två hundar i kvarteret har försvunnit. Tvillingarna börjar spana. Vad kan ha hänt med hundarna? Vem är den mystiska skuggan utanför huset där farbror Charlie bor? Och tänk om någon är ute efter Charlies hund Taggen?

Jag (och min tioåring) ser fram emot att läsa övriga böcker i serien.
________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Sanna Juhlin
Hemliga trean och hundmysteriet
9-12 år
Ordalaget Förlag
ISBN: 978-91-7469-213-6
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

 1. Den boken skulle jag ha älskat när jag var i din medläsares ålder :-)

  Ha en härlig lill-lördag!

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det blir mycket uppskattade böcker för åldersgruppen. En bok som jag gärna hade läst som liten.

  BF var den 17/10 så nu är det övertid...

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.