söndag 1 oktober 2017

helgfrågan v. 39 starstruck

Det är redan söndag. Jag är sent ute med veckans helgfråga.
Men bättre sent än aldrig ...

Vad tycker du att Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare?
Mycket handlar om att visa att vi finns. Ett sätt hade varit tydliga namnskyltar. Jag valde att göra en själv, men det var nära att jag glömde bort det helt. Därför blev det en enkel handskriven variant. Inte så proffsigt kanske, men det fick duga. Bokmässan skulle kunna tillhandahålla namnlappar som man skulle kunna skriva ut och själv fylla i sitt bloggnamn på - så att det ser enhetligt ut. Då blir vi ett gäng bokbloggare och är lättare att upptäcka i vimlet.

Ett sätt att samla oss alla hade varit ett mässområde! Som ett VIP-rum där vi bokbloggare/instagrammare kan mingla runt och nätverka dels med varandra, dels med förlag och författare. Det skulle bokmässan kunna göra till nästa årDet är viktigt att bokbloggare lyfts fram och blir en del av pressen.

Bonusfråga.
Om jag bara ska köpa en bok från mässan, vilken skulle det vara?
Oj så svårt. Ska det vara en bok för vuxna? I så fall Vargarnas tid av Elisabet Nemert, som kom på tredje plats i Årets bok 2017.Ja, vad säger man? Min min avslöjar allt. Det var så roligt att få träffa de på Idus förlag, de som jag förut bara haft kontakt med via mail och Instagram. Jag blev nästan lite starstruck. 

3 kommentarer:

 1. jag går runt anonymt utan namnskylt :)

  SvaraRadera
 2. Härlig bild! Och kul att just Idus lyfts fram, är själv väldigt stolt över att få ge ut böcker just hos dem!

  SvaraRadera
 3. Jag längtar när jag ser bilderna...

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.