fredag 8 september 2017

weekend's coming up
Jag är totalt veckovill. Himla skönt! Men nu har jag i alla fall förstått att det är fredag. Skönt för barnen men för Chris som jobbar oregelbundet spelar veckans dagar ingen roll. Inte för mig heller som jobbar hemifrån alla dagar i veckan.

Den bästa tiden på dagen är morgonen. Jag älskar att tassa upp med varm bebis, fixa frukost till Nyhetsmorgon, läsa några sidor och sedan slå mig ner vid datorn för att skriva när bebis sover. Jag kan komma på mig själv med att längta efter den här stunden. Lugnet, kreativiteten och otaliga mänger med god, len latte.

Vilken är din favoritstund på dagen?

1 kommentar:

  1. Vad härligt att ha möjligheten att jobba hemifrån.

    Kan inte sätta fingret på varför, men älskar tiden mellan typ 20-23... :-)
    Kram M

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.