fredag 1 september 2017

tbr in september


Förra månaden hann jag med att läsa sjutton böcker. Wow. Med det som riktlinje tänkte jag lista mina böcker jag hoppas kunna läsa i september (trots att jag samtidigt också skriver på mitt manus). De här är i alla fall böcker som ligger här hemma på hög och som jag lystet sneglar på hela tiden. 


Blir det fler lästa är det en ren bonus.
Vad läser du i september?4 kommentarer:

 1. Men wow, att du hinner! Så kul! Just nu läser jag "Tid att ta farväl".
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Jag har läst några av dem så besviken lär du inte bli. Just nu läser jag "Ett litet liv" av Hanya Yanagihara. Boken är på drygt 700 sidor och knökfull med ord. Det är självklart alla böcker men i denna bok fyller författaren en halv sida för att berätta eller beskriva något som vanligtvis kräver två meningar. Det är alltså ingen bok man slöläser utan den kräver koncentration. Den har fått mycket bra recensioner men själv kan jag inte bestämma mig...

  Kram och god helg!

  SvaraRadera
 3. Just nu är det Emmeli Schepp sedan har jag Måns Kallentoft ner laddad.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Pensionatet vid världens ände och Istvillingar är bra! :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.