lördag 23 september 2017

istvillingar av s.k. tremayne
En riktigt spännande bok som kryper in under skinnet. Vad är det med skräckhistorier med barn (eller dockor) som huvudpersoner?

Lydia och Kirstie är enäggstvillingar och oskiljaktiga. Men en dag förolyckas Lydia och Kirstie blir förtvivlad och personlighetsförändrad. Föräldrarna bestämmer sig för att flytta till en avlägsna ö i Hebriderna. Huset de ärvt av en släkting har inte varit bebott på decennier och saknar elektricitet. De hoppas dock att en flytt kan ge dem en nystart långt bort från plågsamma minnen.
Men ingenting blir vad de hoppas på. Kirstie blir allt mer personlighetsförändrad och hysterisk i sin sorg. Tvillingarna, trots sin likhet, hade små subtila saker som skilde dem åt. Helt plötsligt är det som att Kirstie är Lydia. Pappa Angus tvingas resa mycket i sitt arbete och lämnar sin hustur Sarah ensam på ön. Deras äktenskap blir sämre och sämre och hennes oro för Kirstie - eller är det Lydia? - bara växer. En fruktansvärd misstanke börjar gro hos Sarah. Var det egentligen som hände den där ödesdigra olycksdagen då hennes dotter dog?

___________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
S. K. Tremayne
Istvillingarna
Lind & Co
ISBN: 9789174614909

4 kommentarer:

 1. WOW, jag vill läsa fortsättningen..
  Jag gillar thriller och mystik. Det kommer bli mycket läsning för mig i höst// kram

  SvaraRadera
 2. Läskigt!! Gillar det ibland!

  Ha en fin helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Tack för boktips :)

  Ha en toppenhelg!
  Kram Christina

  SvaraRadera
 4. Gillade verkligen den här :) Måste försöka läsa hans andra också snart.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.