fredag 22 september 2017

helgfrågan v 38 - bokmässan


Vilken författare skulle du vilja träffa på bokmässan och varför?

Vilken i stort sett omöjlig fråga att svara på. Det finns så många författare som besöker mässan och som jag skulle vilja träffa och ställa frågor till. Sen finns det också författare jag skulle vilja träffa men som inte är med på mässan (HÄR finns listan på alla författare).

Fredrik Backman, Sara Kadefors, Birgitta Bergin ... ja, det är några av författarna jag skulle vilja träffa. Jag skulle ställa frågor kring deras författande. Bergin är jag nyfiken på eftersom hon på kort tid skrivit en rad feelgood-böcker och dessutom författar dem utomlands. Kadefors skriver på ett sätt som inspirerar mig och Backman likaså. Jag skulle vilja ställa frågor till dem kring romankaraktärerna och känslan i deras böcker.

Sen skulle jag mer än gärna, i framtiden, se mig själv på mässan i en monter.

Bonusfråga:
Vilken bok längtar du efter i höst och som ännu inte har kommit ut?


Dessa båda. Utkommer under september.


 

3 kommentarer:

 1. Jag skulle ha väldigt svårt att välja en författare för det finns ju så otroligt många. Men jag har funderat på vad döda författare hade tyckt om att någon annan skrev vidare på deras serier. Tänker på Millennium Trilogin bland annat...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så härlig lista :). Efter två dagar på specialpedagogutbildningen så känns det galet kul att börja läsa igen :D

  SvaraRadera
 3. Skulle jag träffa en författare skulle jag nog få tunghäfta och inte komma på en enda fråga ;-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.