söndag 17 september 2017

helgens bokfrågaVad gillar du för bokligt event?

Skamligt nog har jag aldrig varit på något bokevent men längtar så jag spricker efter att få gå på Bokmässan. Med tanke på att jag bor i Alingsås är det egentligen inga problem för mig. Men i år, eftersom jag är föräldraledig, har jag dessvärre inte råd med entrébiljetter. Dessutom är bokmässan kanske inte platsen för en två-månaders? 
Men en vacker dag ska jag dit. Förhoppningsvis redan nästa år!Bonusfråga. Om du skulle sadla om, vilket yrke skulle du välja?

Författare. Alla dagar i veckan, författare. Jag drömmer om att få ge ut mina böcker. Jag drömmer ännu större om att kunna arbeta heltid som författare. 

Vilket yrke skulle du välja?5 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att du når din dröm! :-)

  Själv har jag sadlat om från djurvårdare, via programmerare till hemmafru. Och jag måste säga att det yrke jag har nu som hemmafru är det bästa :-D

  SvaraRadera
 2. Ja det är mångas drömjobb men en del lyckas. Ha det bra.

  SvaraRadera
 3. Bokmässan är alltid trevlig att besöka. Dessutom är jag med i en bokcirkel och att diskutera böcker är alltid givande!

  Jag skulle vilja bli miljonär om det nu är ett yrke ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh bokmässan det är en dröm jag har att någon gång få gå på :).

  Om jag fick välja yrke helt fritt. Hemmafru *haha*, är seriöst faktiskt tycker det verkar så skönt att bara vara hemma och fixa med sånt man själv gillar :). Kommer börja studierna mot specialpedagog den här veckan och nu när jag läser litteraturen känner jag att det här blir helt rätt. Jag är lite åt det medicinska hållet och det här med att läsa om hjärnan det är något jag brinner för, människor och kroppen hur vi fungerar. Det ska en fantastisk tid som student igen :).

  SvaraRadera
 5. Bokmässan skulle jag också vilja besöka, min svåger som jobbade på Norstedts som redaktör var ju alltid på bokmässan, men numera är han pensionär!

  Ja, vilket är drömyrket...hm....allt från skådespelerska till veterinär, om jag får välja :-) jag vet också att jag en gång i tiden drömde om att bli författare! Numera drömmer jag om att bli miljonär, precis som Znogge skrev om!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.