söndag 17 september 2017

en smakbit på söndagLiksom den här bloggerskan vill jag bjuda på en smakbit så här på söndag. Jag har ägnat större delen av dagen åt att skriva men eftersom jag inte är jag om jag inte har fler järn i elden samtidigt passar jag också på att slalomläst två böcker. Smakbiten ur en av böckerna plockar jag från sidan jag just befinner mig på, bara sidan 14 än så länge ...

Jag var noga med att uttala det rätt. Sleat ska rimma på dejt. Jag har gjort min läxa, ändlösa timmar av research, letat bilder och historiska fakta på nätet.
Andrew ler artigt. 
"Och, eh, har ni varit där, mrs Moorcroft?"
Jag rodnar, men det struntar jag i.
"Nej, men jag har sett bilderna, läst böckerna - det är en av de mest berömda utsikterna i Skottland, och vi kommer att ha vår egen ö." 
Jag har precis börjat läsa Istvillingarna av S.K. Tremayne men den verkar bra. Språket flyter i alla fall på ett sätt som tilltalar mig. Det verkar vara en spännande och lite läskig bok. Sträckläsningsvarning!


3 kommentarer:

 1. Jisses,du har verkligen många järn i elden.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Läskiga böcker är inte riktigt min grej :-)

  Ha en braig start på veckan!

  SvaraRadera
 3. Den har jag läst och jag tyckte den var bra så du blir nog inte besviken!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.