söndag 24 september 2017

en smakbit på söndag v 38

Så skönt. I natt har jag sovit förträffligt till skillnad från tre nätter i rad då det har varit lite bökigt och si och så med nattsömnen. Vilket jag har full förståelse för kan inträffa ibland. Vi är, peppar, peppar, bortskämda. Men så i natt fick vi till sömnen. De stunder vi ändå har varit vakna har jag suttit och funderat på en synopsis till del två i min ungdomstrilogi. Jag har skrivit klart del ett och redigerat första omgången. Nu ska jag bara övertala mina två äldsta, mindre lässugna barn, att vara testläsare och komma med input. Trots allt har de den ålder jag riktar mig mot när jag skriver.

Jag ska stöka undan lite nu och sen sätta igång att skriva på del två. Exceited ...

Först, en liten smakbit ur boken jag just nu läser.
"Trettionio dagar kvar

Jag sjönk in i en depression och dagarna gled förbi. Lauren och Xander återvände till Nederländerna och Ella flyttade hem till mamma och pappa. Jag fortsatte försöka få kontakt med henne, me jag var inte riktigt engagerad. Jag gjorde inga framsteg och även om jag funderade på att be Arthur om råd kunde jag inte motivera mig att leta rätt på honom. Jag kände mig förlamad. Så en regnig morgon, när mamma och pappa hade kört Ella till skolan och jag var ensam i mitt barndomshem, var det någon som skakade om mig. Det gick upp för mig att det hade gått mer än tre veckor sedan begravningen. Det var bara fem och en halv vecka kvar till min deadline. Vid det laget måste jag ha bestämt om jag skulle stanna eller ge mig av för alltid."8 kommentarer:

 1. Så spännande med dina egna böcker :) kram

  SvaraRadera
 2. Spännande med dina egna böcker! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh nu fick jag svaret på vad jag funderat kring, vilken genre du skriver för. Så spännande med ungdomsförfattare :). Kommer så klart köpa din bok sen när den kommer i tryck :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag skriver bilderböcker och kapitelböcker för barn och unga.

   Radera
 4. Det hørtes ut som en interessant bok så den må jeg slå opp :-)
  Så spennende at du skriver bøker selv, det skulle jeg gjerne fjort selv :-) Ha en riktig fin søndag!

  SvaraRadera
 5. Så kul och spännande.
  Kram mamma c

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.