onsdag 30 augusti 2017

hemma där hjärtat väntar av sofia yménHemma där hjärtat väntar är en mysig och trevlig feelgood med alla de ingredienser som ger en behaglig lässtund. Efter att ha läst om boken trodde jag att den skulle ha mer fokus på djur och livet som veterinär på landsbygden. Dessutom trodde jag att romance-genren skulle lysa igenom lite mer. Nu är det här, enligt mig, en feelgood rakt igenom. Men är jag besviken? Nej. Boken är charmig och jag tyckte mycket om den.

Klara arbetar som veterinär i Göteborg när hennes morbror dör och lämnar efter sig sin veterinärpraktik i Österby. För att få ta del av sitt arv måste Klara driva praktiken i ett halvår. Annars tillfaller tillgångarna den allmänna arvsfonden. Men vill hon verkligen ge upp sitt liv i storstan för att återvända till den plats där hon växte upp och driva en praktik som nätt och jämt går runt?  
Klara är ytterst tveksam men sedan förutsättningarna på nuvarande arbetsplats ändras bestämmer hon sig trots allt för att ge Österbyn en (andra) chans. Uppdraget blir dock svårare än hon kunnat föreställa sig. Byborna verkar inte alltigenom glada över att hon är tillbaka. Dessutom bor hennes ungdomskärlek Axel kvar i byn och hans närvaro sätter griller i huvudet på henne. Klara blir återigen kär i honom men är hennes känslor verkligen besvarade?

Tack Sofia för recensionsexemplaret. Jag ser fram emot kommande romaner.
__________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Sofia Ymén
Hemma där hjärtat väntar
Recensionsexemplar
HarpersCollins Nordic
ISBN: 978-91-509-2220-2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.