söndag 13 augusti 2017

en sista veckaOrdningen är återställd. Alla barn är hemma igen efter deras respektive resor, men det innebär också att vi obönhörligt glider in i sista veckan innan skolan och Chris jobb börjar igen. Det är såklart lite vemodigt. Jag vill ha alla hemma!

Det har på alla sätt och vis varit en händelserik sommar även om vi inte har gjort så mycket. Vi åkte på semester ner till Skåne alldeles i början av lovet och hälsade på släkt och firade midsommar där. Ambitionen var ytterligare en resa men det blev inte så utan vi drog ner tempot till dagsturer. Sen har de stora barnen gjort längre resor på egen hand så de har trots allt fått ut och luftat sig. Tjejerna har varit nere i Åhus i varsina omgångar och Liam kom precis hem från en veckas scoutläger strax utanför Åhus. Så det har blivit mycket Skåne...

Jag har njutit på hemmaplan i min lilla bubbla och nu kramar vi ut det bästa ut den här veckan innan skola, jobb och vardag kickar igång. Det kommer att bli en kanonhöst. Tanken är att jag ska kunna ägna mitt manus en del uppmärksamhet men sen ser jag också fram emot långa, krispiga promenader, lässtunder, mys och mycket mer...

6 kommentarer:

 1. Hur långt har du kommit med manuset?
  Hur är det att ha en liten hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synopsisen är klar och i stort sett hela del 1 så nu ska jag börja skriva del 2. Halvvägs in i skrivprocessen med andra ord och sen väntar redigeringen. Med en liten hemma går det dock inte att arbeta strukturerat. Jag är inte den som bestämmer när jag ska skriva ;)

   Radera
 2. Men så härligt det låter!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter bra 😊
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Låter som ni har haft en finfin sommar :-)

  Ha det fortsatt bra!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.