tisdag 1 augusti 2017

den farliga leken av marie jungstedtEn riktigt bra deckare bygger upp spänningen och serverar inte mördaren förrän på slutet. Det är själva nöjet att som läsare delta i polisjakten och leta potentiella misstänkta. I Den farliga leken förstod jag dock tidigt vem som var mördaren vilket förtog halva nöjet med boken, som trots allt får fyra av fem stjärnor i betyg.
_____________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Mari Jungstedt 
Den farliga leken 
AlbertBonnier Förlag
ISBN: 9789174291810

6 kommentarer:

 1. Lite synd men annars tycker jag mycket om hennes böcker!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lyssnat på den och tycker precis som du.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Orsakullan: faktiskt inte, jag föredrar feelgood eller historiska romaner för krim, men de går också bra ;)

   Radera
 4. Feelgood är också min favoritkategori nuförtiden. Lättläst :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.