torsdag 3 augusti 2017

de små barnens bokVi var på biblioteket för att lämna tillbaka en hög med böcker. Bland annat Italienska nätter som är nominerad till Årets bok men som jag inte hunnit med att läsa (inte prioriterat tidigare). Nu var den reserverad så jag kunde inte låna om den. Rackarns. Men jag får läsa den vid ett senare tillfälle ... Just nu håller jag inte alls samma lästakt som vanligt. Så mycket annat tar tid, med all rätt. Vi har så mysigt.

Igår fick jag migrän, dålig kombo, och har behövt sova så fort tillfälle getts. I morse vaknade vi vid sju, kom ner till soffan vid åtta (vart tog den timmen vägen?)  och sedan sov jag mellan nio och elva. Helt död, men det var skönt och välbehövligt att passa på. Man är nog över lag lite dålig på just det, att passa på. I stället tar man tillfället i akt och gör saker som annars släpar efter. Städar, plockar, hänger tvätt... Eller läser. Fast sömnen behöver också fyllas på. Så viktigt. Hade nästan glömt hur det var... Och efter en dag med migrän är jag alltid extra trött.

På biblioteket fick vi med oss en bok hem. De små barnens bok, med sånger, rim och små texter. Väldigt gullig.

3 kommentarer:

 1. Usch för migrän!

  Hoppas du får tillfälle och läsa boken en annan gång.

  SvaraRadera
 2. Trist med den dumma migränen...

  Nu läser jag mer än jag har gjort på sistone. På båtdagar "utan" wiffi blir det en hel del. Bland annat flera tips från dig som jag har på plattan - så tack för dom tipsen :-)

  SvaraRadera
 3. Slit när man får riktig skallepär och måste ta det lugnt.
  Kram mamma c

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.