tisdag 29 augusti 2017

böcker att se fram emot

den här veckan vill Johanna att vi delar med oss av de fem böcker vi ser fram emot att läsa i höst - spännande

Det är svårt att begränsa mig ... jag har en hel hög med böcker här hemma som väntar på att få bli lästa och jag ser mycket fram emot dem allihop. Dock tänker jag inte tipsa om någon av dem här och nu. I stället ska jag försöka mig på ett urval av böcker jag ser fram emot att läsa men som jag ännu inte tagit hem. Det är alltid lika roligt att tipsa om böcker.

Som aspirerande författare är jag nyfiken på den här boken.


Stephen King har skrivit både en självbiografi och en handbok i skrivandets konst. En bok fylld med praktiska och inspirerande tips till aspirerande författare.Jag har inte läst en bok av Stephen King på evigheter men nu är jag sugen på att läsa den här. Samtidigt ska jag kanske göra slag i saken och läsa alla King-böcker vi har här hemma i hyllan och som en gång tillhörde mina svärföräldrar. Den här feelgood-pärlan är jag sugen på. Feelgood är den genren som jag gillar allra bäst. Det behöver inte vara lyckliga slut, som läsare tycker jag om att beröras och att fälla en eller annan tår när jag läser gör mig inget. Tvärt om. Det bevisar att författaren skriver riktigt bra. Men lyckliga slut är förstås trevligt.


Den här boken hörde jag talas om i Malou efter tio. Då och då tycker jag att det är intressant att läsa självbiografier och det här tror jag är en riktigt läsvärd och tankeväckande bok.


Den här boken kommer ut nu i höst och den ser jag mycket fram emot att läsa. Eller kanske ladda ner på Storytel lyssna till på mina egna barnvagnspromenader.3 kommentarer:

 1. Tack för tipsen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Att skriva vill jag också läsa :) Det är väldigt bra!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker mer och mer om Feelgood så även denna gång gör jag en notering. Kings böcker har jag läst och tyckte de var helt ok. Det jag kan ha svårt för är att det ibland tar så lång tid innan handlingen tar fart. Men när man vet om det är det bara att läsa vidare.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.