fredag 21 juli 2017

sara-dagen och kvinnorna på slottet av jessica shattuckNu är det Indras tur att vara nere i Åhus på beachhandboll. Vi andra åkte på picknick till Gräfsnäs slottsruin. Barnen badade. Själv har jag inte doppat mig i år. Det har ju inte varit en kanonsommar rent vädermässigt so far. Jag passade på att läsa i min bok Kvinnorna på slottet som är så bra!

Insåg dessutom att det var Sara-dagen... En dag som visade sig bjuda på en riktigt fin namnsdagspresent. Ni som följer min privata instagram har lite koll (salandersara).


Jag tycker om historiska romaner och gärna de som utspelar sig kring tiden andra världskriget. Kvinnorna på slottet är en väldigt välskriven bok som ger en, för mig, ny inblick ... Eller snarare, belyser kriget, både innan, under och efter på ett mer varierat sätt än många andra romaner eller filmer från den här tiden. Här får vi följa tre starka och karaktäristiska kvinnor som alla strider för sin sak och bär med sig sina övertygelser såväl som hemligheter. Hemligheter som så småningom uppdagas och sätter tillit och vänskap på spel. Jag vill egentligen inte avslöja eller orda om boken så mycket mer... Den är så bra.

Å, bara läs den!

________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Jessica Shattuck 
Kvinnorna på slottet 
HarperCollinsNordic
ISBN: 9789150924343


6 kommentarer:

 1. Jag tycker det är så kul att kika in här! Man tar alltid med sig ett nytt boktips härifrån😍😍

  SvaraRadera
 2. Kanske en bok jag kollar upp. Ha en bra fredagskväll.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 3. Stort Grattis till nytillskottet! Njut av den lilla nya ♥

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott :D. Hade också namnsdag då och även idag ;). Två i fruntimmersveckan :D.

  Boken låter bra :).

  SvaraRadera
 5. Den boken tycker jag låter jätteintressant! :)

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder ... ❤️
  /Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.