onsdag 5 juli 2017

läsa - min drog


Idag hände det. Min vana trogen vaknade jag klockan fem och kunde inte somna om på i alla fall minst en timme. Ett tag övervägde jag att ligga och läsa en stund men det var ännu för dunkelt i rummet och att tända läslampan var det inte tal om eftersom jag då skulle riskera att väcka Chris. Till slut somnade jag ändå om och vaknade först halv nio. Värdelöst. Jag hade hellre sovit mellan fem och sex och vaknat tidigare! 

Det känns som om jag har missat massa viktig lästid ... och ja, jag vet att jag är ledig och har massor av tid, men ändå. Läsa är min drog.

2 kommentarer:

  1. Det hade jag nog redan förstått 😉
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  2. Men det är ju ändå underbart :D. Att få läsa. För mig är det något heligt numera, jag älskade böcker förut. Men sen när jag fick barn, började studera och sedan jobba. Tiden räckte ju inte till så jag plockade bort sak efter sak. Då rök läsningen för att istället kunna läsa studieböcker, arbetsrelaterat och allt sådant. Så dumt! Plockade ju bort allt jag älskade för jobbets skull :/. Men har lärt mig den hårda vägen, idag gör jag alltid det jag gillar först och jobbet sen. Jobbet är inte allt :).

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.