onsdag 5 juli 2017

läs-a-lot


Som den sanna boknörd jag är följer jag en rad förlag, författare och andra boktokiga på Instagram och det var också där jag såg att bokbloggerskan Nelly kickat igång en läs-a-lot. Det här är min, något oskarpa hög med TBR. Eller ... Huset mitt emot är redan utläst men ingår delvis i den här läs-a-lot-utmaningen jag valt att hoppa på. Men resten är nylånat material från biblioteket.

Läsutmaningen pågår från midnatt till midnatt 4-12 juli. Jag har absolut inte för avsikt att läsa alla böcker på bild, speciellt inte som jag valde att fortsätta min läsning med Sarah Waters Främlingen i huset som är rätt så tjock och tätskriven. Men målet är trots allt att läsa massor av sidor - och njuta under tiden. 

4/7 - dag ett läste jag: 254 sidor.

Kul utmaning att följa och få inspiration från andra.
Vad läser du i sommar?

1 kommentar:

  1. Jag läser Econimista, borde faktiskt läsa ut den för den är väldigt enkelt skriven. Men får ursäkta mig med att jag faktiskt slängt mig på något jag varit väldigt negativ till, trots att jag vet att det är jättebra för elever ljudböcker. Jag har alltid tänkt att sånt endast är för personer som behöver det ;). Alltså som min mormor som är synskada eller för elever som behöver. Men jag får väl erkänna mig besegrad det här är ju jättesmidigt när man tar en promenad ;). Har plöjt samtliga av Alex Schulmans böcker sedan 23 juni, Sanna Brådningsbok och snart även Victor Frisks ;).

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.