fredag 14 juli 2017

enormt persongalleri


Jag har fått manuset till Arundhati Roys roman Den yttersta lyckans ministerium. Jag började läsa det idag och har kommit ungefär en fjärdedel in. Tyvärr är jag än så länge mest bara förvirrad. Persongalleriet är enormt och jag hänger inte med... Hoppas det vänder. Känner trots allt att romanen har potential.

Men i stället för att ägna flera timmar åt läsning bestämde jag mig för att ägna mig åt mitt eget manus, så jag har suttit och skrivit hela eftermiddagen och kvällen i princip. Det har flutit på bra och jag känner mig både nöjd och taggad att fortsätta i morgon. Nu orkar jag inte koncentrera mig mer och resten av kvällen ägnar jag åt Arundhati Roy... återigen.

2 kommentarer:

  1. Åh, spännande med ditt egna manus :) kram

    SvaraRadera
  2. Ett för stort persongalleri kan ibland ställa till det och ta fokus från handlingen. Men oftast så kommer man in i boken ändå...

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.