lördag 22 juli 2017

en sommar på luffen - av eli åhman owetzTredje gången gilt med den här boken - En sommar på luffen. Jag påbörjade den som e-bok men det var inte alls min grej att läsa på platta så istället beslöt jag mig för att lyssna till den via Storytel. Dock synkade jag inte med uppläsarrösten och det är så viktigt. En röst som inte passar (personlig smak såklart) kan förstöra en hel bok.

Jag tyckte så mycket om Eli Åhman Owetz bok Hemma hos Bettan och ville därför inte ge upp om En sommar på luffen utan valde att läsa den själv, som RIKTIG bok. Och ja, jag tyckte mycket om den! Så charmig och söt. Jag blir verkligen sugen på att, inte ge mig ut på en luffarvandring kanske, men väl på en loppisrunda. Det hör förresten sommaren till, tycker jag, att besöka loppisar.

En charmig feelgood om Anna-Lisa som precis gjort slut med sin pojkvän. Nu spenderar hon en hel sommar på vägarna, med endast ett knyte på axeln. Destination Klockrike - och att finna sig själv.
________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Eli Åhman Owetz
En sommar på luffen
Förlaget Orda (2015)
ISBN: 9789175531274
Adlibris eller Bokus

5 kommentarer:

 1. Låter spännande!

  Ha det gott och fortsatt god läsning!

  SvaraRadera
 2. Åh! Vad mysig den låter😍 Ska lägga den i kö på min läslista!

  SvaraRadera
 3. Så många härliga tips så nu får jag läsa i kapp!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Är så imponerad av alla böcker du hinner med att läsa! Jag har också försökt mej på storytel, men med min hörsel så funkar det bara om det är en tydlig uppläsare, så jag föredrar att läsa böckerna själv :-).

  Tack för fina kommentarer på min blogg, ja, de har kunnat ställa diagnos. Mailar dej!

  SvaraRadera
 5. Verkligen viktigt sånt där med berättarröst :-o. Man blir verkligen påverkad om någon läser på ett sätt har jag märkt :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.