onsdag 26 juli 2017

anna-lisas antik av eli åhman owetzDagarna går lite behagligt in i varandra och vi njuter att vara långlediga tillsammans. Samtidigt som det går åt tid till att landa och komma in i rutiner. Hur som helst, jag älskar lediga dagar som vi kan spendera helt kravlöst tillsammans.

Tidigare i sommar befann jag mig i ett riktigt härligt läsflow och hade faktiskt räknat med att fortsätta i samma anda. Dock märker jag att orken och tiden inte riktigt räcker till just nu. Jag läser ju, men kanske inte i samma takt och mitt egna skrivande är helt satt på paus.

Anna-Lisas antik har jag dock läst ut. Precis som En sommar på luffen är det här en riktig liten feelgood-pärla. Nu när den är utläst kastade jag mig genast över Flickorna i speceriaffären.

________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Eli Åhman Owetz 
Anna-Lisas antik (del 2)
Förlaget Orda (2014)
ISBN: 9789175539003

5 kommentarer:

 1. Förstår att ni har delvis andra rutiner så då kan man inte läsa lika mycket som tidigare. Men böckerna springer inte ifrån dig ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så passande fin bild hihi ...❤️
  /Kram

  SvaraRadera
 3. Så fin bilden är det måste jag börja med att skriva :). Härligt ändå att du hinner med läsningen och skriva det kan du ju göra till hösten. Försöker tänka som dig att jag tar dagarna som de kommer nu. Njuter med familjen, ledigheten och det som faller mig in. Till hösten blir det ju vanliga rutiner igen :).

  SvaraRadera
 4. Låter härligt att ha långledigt ihop. Njuta av dagen + lite läsning.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. Härligt med feelgoodpärla! Och med tid tillsammans.

  Ha det toppenfint!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.