måndag 17 juli 2017

åhus beachhandboll

bokmanus, anteckningsblock med synopsis och tidningen skriva

Dagarna bara flyger iväg. Men så är det alltid när jag går in i en läs- men kanske framförallt skrivbubbla. Och det är ju precis vad lediga dagar kan erbjuda. Jag skärmar av och försvinner. Omedvetet egentligen. Men samtidigt nödvändigt för resultatet. Jag hoppas i alla fall att jag inte är helt och hållet verklighetsfrånvänd utan att jag också är här och nu.

Just nu pågår Åhus Beachhandboll. I år är vi inte på plats (men väl döttrarna). I dagarna har Engla spelat. Hon bor tillsammans med sina/våra vänner och det är ovärderligt tacksamt att de tagit sig an henne. I dag på morgonen åkte Chris ner för att hämta hem henne nu när alla matcher är spelade. De har bestämt sig för att ta det lugnt på väg hem och stanna till och övernatta. På tisdag får vi kramas igen. Samtidigt som Indra åker ner då.


Är så tacksam för FaceTime. På så vis har vi kunnat följa några av matcherna på distans. Och så har vi fått foton skickade och såklart hållit kontakten via telefon. Men nu saknar jag min lilltjej. 

I kväll kommer min syster hit och sover över. Blir lite sällskap för mig och de stora barnen. 

4 kommentarer:

 1. Så söta bilder & klart du saknar din lilltjejja ... ❤️
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Skriva tidningen är jag allt nyfiken på.
  Idag är min plan nämligen att stanna hemma och skriva.

  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 3. Klart man saknar sina finisar när dom är iväg på något.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.