tisdag 20 juni 2017

vargarnas tid


Gårdagens instagrambild passar lika bra idag, bara det att det är lite varmare på altanen. Inte mig emot. Annars är det samma bok och samma vattenglas...

Boken; Vargarna tid av Elisabet Nemert, en av de nominerade till Årets bok. Man kan lägga sin röst en gång per dag och... Nu har jag förvisso inte läst alla nominerade böcker än (och kommer troligen inte göra heller) men jag kommer att rösta som en tok på den här! Den är så bra.

Idag har jag jobbat på med läsårsplanering och försökt strukturera upp ett klassrum. Än så länge vet jag inte hundra i vilken klass jag kommer att jobba i till våren men just nu utgår jag ifrån att jag ska ha en ny förskoleklass. Har en ny kollega som jag synkar väl med så jag hoppas verkligen att hon och jag får jobba tillsammans.

5 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med om att boken är väldigt bra. Jag har läst några som är nominerade men alla hinner jag inte med. Hittills har det i alla fall varit god kvalitet på dem men naturligtvis är det också en smaksak.

  Hoppas det blir som du önskar inför vårterminen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att det blir som du vill då när vårterminen börjar :-)

  SvaraRadera
 3. Hoppas dina önskningar slår in om jobbet. Boken har jag inte läst.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 4. Kul att boken är bra, och så håller vi tummarna inför ditt jobb i höst!

  SvaraRadera
 5. Åh den där känslan när man klickar med en människa :D. Så underbart hoppas verkligen du får jobba med den kollegan :).

  Sen boken verkar onekligen bra :). Spännande med böcker :).

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.