onsdag 28 juni 2017

vargarnas tid av Elisabet Nemert

Vargarnas tid av Elisabet Nemert är helt klart den bästa av de nominerade böckerna i Årets Bok som jag hunnit med att läsa hittills. Jag tror att jag läst 7 av 12 nu ... så jag röstar på den varje dag!


Det är andra världskriget och världen brinner när ondskan breder ut sig. Sveriges regering har stängt landets gräns för judar och i Tyskland breder hatet ut sig som gift. Feghet och hat är två onda ting som dock blandar sig med kärlek och hjältemod. Som i alla tider. I sökandet efter tre försvunna finska krigsbarn träffas Magdalena och Carl-Magnus i vad som kommer att bli ett avgörande möte. Deras mod och medmänsklighet kommer att göra skillnad för många. Det är en berättelse om hopp, mod och kärlek mitt i all ondska och skräck. Även i den mörkaste tid bor ljuset.
Som en symbol för godheten löper genom berättelsen tre vita vargar.  


________________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Elisabet Nemert
Vargarnas tid
Forum Förlag
ISBN: 9789137148168
Adlibris eller Bokus

4 kommentarer:

 1. Lite sommarlyssning kanske.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen mycket läsvärd och bra!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Den låter riktigt intressant! Jag får sätta upp den på min att-läsa-lista!

  SvaraRadera
 4. Alltid kul med bra böcker!
  Svar: Nej, bemanningen på jobbet är så slimmad den kan vara....och med sommarvikarier på usk-sidan blir det lite tuffare att jobba...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.