söndag 18 juni 2017

sthlm queens simone - av denise rudberg


Vill man läsa en väldigt snabb bok nu i sommar rekommenderar jag Sthlm queens av Denise Rudberg. Första boken handlar om Disa, andra om Simone och vi kan räkna med att trean kommer att handla om Merceders ... Snabbläst, enkelt och böcker mer passande för unga vuxna (en gräns som jag passerat, med råge, men ändå håller mig kvar i stundtals när det gäller litteratur). 

Simone och Christopher hade till en början det perfekta förhållandet. Han har tillfälligt flyttat in i Simones lägenhet men verkar bli kvar där allt mer permanent i takt med att deras förhållande känns allt mer ansträngt och präglat av gräl och svartsjuka. Det som Simone från början tolkade som charmig kärlek har nu blivit alltmer kontrollerande. Som tur är har hon sina vänner Disa och Mercedes som kan stötta henne när hon får problem med både pojkvän och studier. När Simone får ett dramatiskt besked faller allt och det verkar som om även vänskapen testas när Mercedes drar sig allt mer undan ...

________________
⭐ ⭐ ⭐ (⭐)
Denise Rudberg
Sthlm Queens - Simone
BonnierAudio med Callin Öhrvall Dellmar som uppläsare (via Storytel)
Forum Förlag
 • ISBN: 9789137143248
Adlibris eller Bokus 

4 kommentarer:

 1. Lättläst och bra :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. För unga vuxna? Haha! Det visste jag inte när jag läste den - inte så konstigt att den passade mig trots allt :-D

  SvaraRadera
 3. Kanske kan vara något fast jag passerat det strecket med råge.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 4. Jag gillade också den! Kommer på bloggen så småningom. Håller med om att den nog är skriven för unga vuxna, men jag gillar den även om också jag passerat den gränsen för länge sen.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.