onsdag 7 juni 2017

spännande hål att fylla


Organisationen för kommande läsår är fortfarande inte helt klar. Det finns några hål att fylla och i just detta nu hade jag inte velat vara i skolledningens kläder. Jag har hela tiden trott och tänkt att jag ska komma tillbaka till förskoleklass efter höstterminen (med förhoppning att kunna följa klassen upp till åk 3) men i dag fick jag ett annat erbjudande som satte griller i huvudet på mig. På ett sätt väldigt passande mina drömmar och mål, men än har jag inte riktigt alla fakta på bordet och kanske är det ändå inte helt optimalt utifrån mina önskemål. Hoppas kunna bli uppdaterad i morgon.

Jag har i alla fall antecknat några frågor och synpunkter jag har. Om jag blir förflyttad för att underlätta rekrytering (av vikarie för mig) vill jag också kunna få någonting väldigt bra ut av det när det är dags för mig att komma tillbaka ... Spännande!

4 kommentarer:

 1. Låter verkligen spännande det där! Och lite kryptiskt... :-)

  Hoppas allt går som du vill!

  SvaraRadera
 2. Låter spännande och se hur du nu gör.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Spännande!
  Följ ditt hjärta säger jag :-)
  Man lever bara en gång och det är ingen ide att gå och ångra sakerna man inte gjorde eller valen man aldrig gjorde.

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Lärarbristen slår hårt på skolan nu. Undrar om det finns någon skola där man lyckats rekrytera komplett personalgrupp? Lönen och arbetsvillkoren inom skolan har blivit så dåliga att folk inte ens vill jobba längre, det är tufft för oss :(. Hoppas du känner att du gör rätt val för vi behövs i yrket vi som fortfarande är kvar. <3

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.