tisdag 13 juni 2017

sötsakerHär har vi helgens födelsedagsbarn. Och det är en sån tur eftersom jag har sån sjuk craving efter sötsaker och vispgrädde. Jag är sugen på tårta, bakelser, pajer med glass, te med socker (jag dricker aldrig te med socker annars) och efterrättspizzor med bär och choklad... Och det kan jag ju inte gå och smälla i mig varje dag, trots suget. Men så går Chris och fyller år och då får jag plötsligt äta tårta! Lyx.

Idag... En helt vanlig tisdag med ostillat sötsug.

6 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till Chris! Och till dig som fick äta tårta :-)

  Ha en fin, vanlig tisdag :-)

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig, är verkligen väldigt sockersugen mest hela tiden just nu :/

  SvaraRadera
 3. Vilken tur du har att han fyllde år ;)
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Tur att födelsedagsfirandet bjöd på tårta :-)
  Den ser ju väldigt god ut!

  SvaraRadera
 5. Den födelsedagen kom med andra ord väldigt lämpligt ;-) Någon gång får man unna sig men varje dag fungerar så klart inte!

  kram

  SvaraRadera
 6. Känner igen mig, kan äta hur mycket som helst just nu. Kanske beror på att jag är så trött också...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.