fredag 16 juni 2017

sommaren är kortJag hade kommit halvvägs in i boken när jag insåg vad jag höll på med... Jag satt och läste en bok som inte alls lockade mig. Normalt sett, när jag slutar läsningen innan boken är utläst slutar jag mycket tidigare. Halvvägs är lite för långt, men å andra sidan...


7 kommentarer:

 1. Jag har svårt att inte läsa ut böcker,trots att de är dåliga...å är det bokcirkeln som valt, ja då läser jag ut dem i alla fall.
  Men man borde verkligen,som du skriver, sluta läsa om den inte är bra...sommaren är kort!

  SvaraRadera
 2. Håller fullkomligt med dig! Men jag tänker så generellt, livet är kort, böckerna är många, så jag lägger bara tid på de jag verkligen vill läsa.

  SvaraRadera
 3. Jag läser aldrig klart dåliga böcker utan det får vara. Med tanke på att det finns så många som väntar så slösar jag inte bort tiden. Nu ska jag börja på "Den tredje hustrun"!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är nog rätt dum egentligen men jag har läst klart dåliga böcker. Ska dock bli bättre på att sluta med sånt, för det slösar ju tid som du skriver :)

  SvaraRadera
 5. Brukar sluta redan efter 50 sidor om den inte är bra kram

  SvaraRadera
 6. Förr kunde jag inte släppa böcker även om dom var dåliga, men nu har jag kommit till samma insikt som den där på tecknade bilden :-)

  SvaraRadera
 7. Enklare när man lyssnar tycker jag. Bara att byta till en annan.
  Kram mamma c

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.