måndag 19 juni 2017

sanningens ögonblick - av kristin hannah


Den här boken har jag läst en gång förut insåg jag när jag kommit en bit in ... Ändå läste jag klart den. Gott betyg, eller hur? Mindes små fragment men inte allt.

De tre systrarna Grey växer upp på en hästgård i nordvästra USA. De håller ihop som Grodden, Bönan och Ärtan ur sin mammas älskade trädgård. Ta hand om min trädgård, var något av det sista deras mamma sa till deras stränge pappa när hon dog. Men systrarnas pappa tycker att det är viktigt vad omgivningen tycker om familjen. Till och med viktigare än hur hans egna barn mår. När de inte får stödet från sin buttre och tystlåtne far tyr sig systrarna allt mer till varandra.
Äldsta dottern Winona är ansedd advokat men duger ändå aldrig riktigt i faderns ögon. Mellandottern Aurora får alltid medla i konflikter och lever själv i ett olyckligt äktenskap medan yngsta dottern Vivi Ann är älsklingen som tar hand om gården tillsammans med pappan. Hon är den som aldrig kan göra fel - eller?
När passion blossar upp prövas systrarnas starka band på allvar. Frågan är om de lyckas hålla fast vid det löfte de en gång gav varandra - att oavsett vad aldrig låta något komma dem emellan.

_______________
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
Kristin Hannah
Sanningens ögonblick (2010)
ISBN: 978-91-0-012412-0
AlbertBonnier Förlag
Adlibris eller Bokus 

3 kommentarer:

  1. Haha! Det där brukar hända mig också. En bra bit in i en bok börjar jag så smått känna igen mig... Sen visar det sig att jag läst den förut, och ändå kan jag inte ens minnas slutet. Slöseri för mig egentligen att köpa nya böcker... ;-)

    Ha en bra start på veckan!

    SvaraRadera
  2. Jag är inte så förtjust i hennes böcker. Vet inte riktigt varför...

    Kram och ha en bra måndag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.