söndag 25 juni 2017

midsommarhelgen


Midsommarfirandet här i Lomma var lugnt och trevligt. Det var något jippo nere vid stranden passade de som gillar trallvänlig musik och pardans. Inte riktigt vår tekopp... Vi firade med traditionsenlig sillmiddag och jordgubbar till efterrätt. Efter maten tog vi en mysig kvällspromenad runt området längs med naturreservatet. Väldigt fint.

Det har varit typiskt svenskt midsommarväder hittills. Ömsom sol, ömsom regn och till och med åska vår första natt här nere. Och så har det blåst massvis.

Igår besökte vi familjegraven (lite snabbt). När vi parkerade bilen duggade det lite lätt men så snart vi äntrade kyrkogården öppnade sig himlen. Åkte vidare hem till släktingar på middag och kaffe och under tiden hann vädret växla om till sol så det fick bli en kvällspromenad ner till hamnen tillsammans med Chris' kusin och hennes man.

Härligt när dagarna blir så där spontana. Då trivs jag som allra bäst.


Solnedgång över Barsebäck. 
7 kommentarer:

 1. Ja, vädret är precis som svensk sommar är. Sol, regn sol och så lite regn. Fina bilder du knäppt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Våra svenska vänner som bor i Lomma och dessa midsommar vi har firat tillsammans både där och i Blekinge. Är för mig för alltid nostalgi. Även om midsommarvädret brukar vara si och sådär så hör det liksom till 🤗Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker och dramatisk himmel! Vi fick faktiskt också ett par regnskurar igår - även Spanien kan drabbas av sånt därnt midsommarväder :-) Men vi satt under ett utskjutande tak och bara njöt - skönt med ett svalkande regn :-)

  SvaraRadera
 4. Ja denna helg har varit svensk sommar i ett nötskal, in och ut med kuddar och dynor, på och av med regnjackor!!

  Ha en fin sommarvecka!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Midsommar med vädret som vi är vana vid alltså! Lite regn , lite sol! Härliga bilder du tagit!

  SvaraRadera
 6. Det spontana har ibland väldigt lätt för att bli bra. Men vädret... Suck.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.