måndag 5 juni 2017

en klämdag i kläm


Hur är det, har du kunnat vara ledig idag?

Det kändes märkligt att vara på jobbet i dag eftersom det är klämdag och "borde" ha varit en lovdag. Men det var som vilken annan skoldag som helst och jag körde på som vanligt med lektioner för mina elever. Vi hade svenska och bild med mycket fokus att jobba klart inför terminsslut. Avslutade dagen med en anställningsintervju. När jag åkte till jobbet i morse märktes det dock av att det var en klämdag. Det var bra mycket färre bilar på gatorna än vanligt.

Det hade visst blivit en miss i läsårsplaneringen. Därför jobbade vi i dag. Det går nästan att säga att klämdagen kom i kläm ...


Det känns härligt att ha en dag off i morgon. Nu tänker jag sätta mig ner och läsa Överenskommelser av Simona Ahrnstedt och inte känna någon stress alls över att behöva varva ner och gå till sängs tidigt. I kväll sitter jag uppe hur länge jag vill/orkar och läser. Alldeles strålande bra.


4 kommentarer:

 1. Vilken miss, trodde nog att skolan hade ledig dag. Men nu har ni långt sommarlov. Ha en fin kväll.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Jag är tack och lov ledig vilket känns väldigt bra med tanke på vad som komma skall. På onsdag åker jag på lägerskola med 36 adepter så nu gäller det att tanka energi. Anledningen till att vi är lediga är att klämdagen blir för dyr för kommunen så jag tackar och tar emot ;-)

  Kram och trevlig läsning!

  SvaraRadera
 3. Här märkte vi inte heller av klämdagen på nåt särskilt vis, ej heller denna röda dag - spanjorerna bryr sig inte särskilt mycket om den... ;-)

  SvaraRadera
 4. Samma här en klämdag i kläm med deadline mm...kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.